Milastica WAHO modtager 2007

MILASTICA, Rød Hoppe, 1992 (Mikado / Tadia).

Avler: Henrik H. Knudsen. Ejer: Anne Marie Rasmussen.
Strain: Kehaileh Rodanieh (Rodania)

Dette års WAHO Trofé tildeles en meget iøjenfaldende og smuk rød hoppe.
Gennem en årrække har Milastica været en fremtrædende repressentant for den arabiske fuldblods heat. Med sin ejer og rytter Anne Marie Rasmussen har Milastica været aktiv på dresur banerne ved en lang række stævner. Denne ekvipage har været en trofast deltager ved Dansk National Championat og er altid en fornøgelse at betragte.

De har uden undtagelse været placeret ved alle ride arangementer for Fuldblodsarabere i Danmark til dato. En på alle måder imponerende bedrift.
I 2002 var Milastica Årets Hest i DSAH Rideklub og i ved Danske Championats Stevne i 2006 vandt ekvipagen aller deres starter - LA2, LA4, PRT, JRH.
Milastica og Anne Marie har bevist at den Arabiske Hest kan tage kampen op mod Varmblod på deres "hjemmebane. I 2007 deltog de på odense dyrskue og i en dresurklasse med 32 starter opnåede de en imponerende 2. plads. Dette resultat er i en klasse for sig og må betegnes som fremragende. Han nogen forestille sig en bedre representant for den arabiske hest?
Milastica har også gjort sig i showringen. Milastica opnåede i 2002 en flot 3. plads ved det Nationale Show i Kgs. Thisted.
Anne Marie havde genem nogen tid været på udkig efter den hest der kunne opfylde hendes forventninger. En smuk rød hest med gnist, carisma og gode anlæg for dresur. Da Anne Marie så Milastica vidste hun øjeblikkeligt at dette var hesten hun havde ledt efter.
Da Anne Marie købte Milastica blev hun anset for at være en problem hest. Milastica havde haft en række ejere og hun brød sig ikke om smeden eller fremmede og foretrak at løbe med hovedet oppe i skyerne. Det var et stort arbejde for Anne Marie, men med tålmodighed forståelse og megen træning er Milastica blevet den fantastiske hest vi kender i dag. milastica er dog ikke nogen gennemsnits hest - hun har vilje, gå på mod og styrke. Hun ælsker at arbejde og giver alt hvad hun har for at please sin ejer, rytter og ven.

Milastica er efter Mikado, der var en fortræffelig galop hest der blandt andet fik titlen Arets Galophest i 1992. Og der er ingen tvyvl, Milastica er sin fars datter. Den smukke kover røde farve, den høje haleføring og ikke mindst den meget stærke.
Milastica er ud af hoppen Tadia der er efter Touche. Touche var også en fantstisk atletisk hest. Han sprang MA klasse, bestod 30 dages materialprøven og fik guldmedalje ved DSAH Internationale B Show i 1999. Milastica afspejler sin afstamning på den bedst tænkelige måde.