Fair Orkan WAHO modtager 2009

Fair Orkan, Rød vallak, 2001 (LM Polaris / Bint Quahir)


Avler/ Ejer: Family Frandsen
Strain: Kehailan Rodan (Rodania, 1869)
Fair Orkan (LM. Polaris x Bint Quahir) er en pony fra 2001 og måler 148 cm i stang. Han er avlet af min familie og er avlet med henblik på at blive min fremtidige dressurhest. Han er uddannet til og med FEI Intermediaire 1 i dressur.

Han er en super god og pålidelig ridehest og vi har haft mange gode succesfulde år sammen. Han vil altid have en helt speciel plads i mit hjerte.

Allerede som 2 års blev han skuets bedste hest på landsskuet i Herning. Han har opnået guldmedalje på show. Vi startede også ud med gode placeringer på dressurbanen allerede som ung.

Her vil jeg nævne de største resultater gennem årene.

I 2008 vandt vi DM for fuldblodsarabere og opnåede flere placeringer i DK til dressur stævner samt placeringer til det internationale ridestævne i Aachen.

I 2009 vinder vi igen DM for fuldblodsaraber samt opnår at vinde EM sølv i dressur for fuldblodsaraber samt en Bronze medalje for at være den hest, der har vundet 3. mest ud af alle startede heste på stedet. Vi gør næsten rent bord til det internationale stævne i Aachen for fuldblodsaraberheste. Vi modtager WAHO trofæet for vores gode resultater året igennem.

I 2010 Vinder vi igen EM sølvmedalje i dressur.
Vi bliver nr. 2. til det internationale mesterskab i Østrig i FEI Intermediaire 1.
Igen gør vi næsten rent bord i til det internationale stævne i Aachen.

I 2012 vinder vi igen DM i dressur for fuldblodsaraber. Vi opnår ligeledes knap 70 % i en PSG og får flere 1. placeringer til de danske araber stævner.

I 2013, bliver Fair Orkan, B hest i dressur. Vi opnår flere gode procenter på C- plan, bl.a. 65,3 % Prix st. George og MA1 til 64,5 % og 1. uplacerede. Årets højdepunkt er at vinde EM guld til EM for fuldblodsarabere.